AGE-ID MAKE-UP

Accentueert en weerspiegelt alle facetten van de persoonlijkheid van een vrouw.
Babor Age ID Make-up, met zijn exclusieve texturen en flexibele nuances, verbindt de hoogste eisen aan functionaliteit, draagcomfort en expressiviteit met de modernste eisen die de wetenschap stelt aan hoogwaardige Anti-aging producten.
Het aanbrengconcept Skin&Shape versterkt het het gewenste lifting effect van de Babor verzorging. Hierdoor definieert of harmoniseert u de gezichtscontouren en schenkt de teint extra jeugdige lichtkracht en uitstraling. Bij ons vindt u ongetwijfeld de make-up die bij u past. Onze Age-id heeft een uitstekende kwaliteits-prijs verhouding.

.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 80

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stel een Aflopende Directie in

Blitz cosmetics

Ons doel is om onze klanten een mooie verzameling bijzondere merken te bieden op het gebied van parfums, huidverzorging en make-up. Dit kan zijn in de vorm van bekende merken, maar wij zullen ook steeds weer nieuwe merken aan ons assortiment toevoegen.

Zo vind je bij ons naast het gehele assortiment van Babor bijvoorbeeld ook de mooiste niche geuren van toonaangevende internationale merken. Bij alle bestellingen zorgen wij voor een snelle levering een mooie verpakking en altijd een leuk extraatje.

Babor webshop

De BABOR Webshop van Blitzcosmetics is een eenvoudige manier om makkelijk en snel 24/7 al uw BABOR producten te bestellen. De levering van alle producten is snel en de verzending is altijd gratis. Bij al onze bestellingen krijgt u van ons altijd leuke extra’s meegestuurd.

Heeft u nog niet het juiste product gevonden? Wij helpen u graag bij het zoeken naar de passende producten want een individuele verzorging, afgestemd op de behoeften van uw huid, is essentieel. Voor specifieke vragen over huidverzorging van dit prachtige merk kunt u ons bellen of mailen. Door onze jarenlange ervaring met huidverzorging en huidverbetering weten wij inmiddels wat je het beste kunt doen om een goede en gezonde huid te krijgen en te behouden.

Meer informatie